Medische Pigmentatie

micro-paramedica-loli-trabajandoDe techniek is om onvolmaaktheden zoals littekens, vitiligo, brandwonden, kaalheid en zelf wijnvlekken te camoufleren. Tevens is deze techniek geschikt na een chirurgisch ingreep om borst-en tepelhof te reconstrueren te wijten aan bijvoorbeeld borstkanker. Ook is het mogelijk om dit als cosmetische behandeling uit te voeren vele vrouwen vinden hun tepelkleur te licht of verschillend van vorm.

 

Na een borstamputatie bijvoorbeeld bij borstkanker of een andere medische reden is het mogelijk om door medische pigmentatie de tepel en het tepelhof te reconstrueren.

Dankzij de laatste nieuwe 3D techniek werken we met verschillende kleuren om accenten en schaduwen te creëren en zo de natuurlijke tepel zoveel reconstruccion-areolasmogelijk na te bootsen ook kunnen we beide tepels pigmenteren zodat het verschil nauwelijks zichtbaar is. Samen met u kiezen we de gewenste kleur die het dichtst aansluit bij uw natuurlijke tepelkleur.

Het pigmenteren van de tepel is een heel belangrijke stap in uw proces niet alleen visueel maar ook emotioneel!
Het is the finishing touch!

WERKWIJZE

Samen met u kiezen we de gewenste kleur die het dichtst aansluit bij uw natuurlijke tepelkleur.

  • Dankzij de laatste nieuwe 3D techniek werken we met verschillende kleuren om accenten en schaduwen te creëren en zo de natuurlijke tepel tepelpigmentatiezoveel mogelijk na te bootsen ook kunnen we beide tepels pigmenteren zodat het verschil nauwelijks zichtbaar is (vb bij een unilaterale reconstructie)
  • Alle naaldjes zijn steriel en wegwerp, de pigmenten zijn conform aan de Europese wetgeving

Door ervaring en kennis kunnen we een heel natuurlijk resultaat garanderen. Indien u dit wenst zullen we de tepels/areola zoals voorheen pigmenteren. Vandaar ook het belang van foto’s voor uw reconstructie. Het pigmenteren van de tepel is een heel belangrijke stap in uw process, niet alleen visueel maar ook emotioneel!

micropigmentacion-cicatrices-galeria-fotos-02