Afslankpakket

product-calia-medspa-13Wilt u een paar centimeters en kilos kwijt maar lukt het u niet? Renova clinic heeft een afslankpakket waardoor u wel de kilo’s kwijt raakt die eerst niet eraf wilde. Tijdens de behandeling krijgt u voedingsadvies en verschillende behandelingen die ervoor zorgen dat u de gewenste kilo’s afvalt.

Voor ons is natuurlijke schoonheid zowel je innerlijke als uiterlijke schoonheid. Immers, je bent zo mooi als je je voelt. Soms kan echter net dat kleine accentje, in bijvoorbeeld je lichaam, het verschil maken in hoe je je voelt.

Een behandeling kan je weer zelfverzekerd en opgewekt in het leven doen staan. Dat is precies waar wij je bij willen helpen.

Renova Clinic is niet alleen bekend om de hoogwaardige producten die gebruikt worden, maar vooral om de uitermate goed ontwikkelde en veilige image001technieken .
Iedereen is uniek daarom is bij Renova Clinic geen behandelplan hetzelfde.

We luisteren zorgvuldig naar je wensen, de specialisten beoordelen wat nodig is en helpen je graag daarmee verder bij het realiseren van jouw schoonheidsideaal dat ook binnen jouw budget past.

mesotherapy-treatments-cellulite-and-weight-loss